14 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

> Op 13 jan. 2016, om 14:34 heeft BDU Media - redactie.hcnieuws

>

> Hoi Robert,

>

> Wil/kun jij bij onderstaande een foto maken en dat dan nog dezelfde avond naar hcredactie@bdu.nl

>

> Hoor het graag even van je.

>

>

>

>

>

> Jan Rijpkema en locoburgemeester Derk Reneman onthullen 'Jan Rijpkemabrug' in Cultuurgebouw

>

>

>

> Morgen, donderdag 14 januari onthult locoburgemeester Derk Reneman samen met Jan Rijpkema de "Jan Rijpkemabrug" in het Cultuurgebouw.

>

> Het begin van 2016 begint voor Jan Rijpkema met een prachtig eerbetoon. Een eerbetoon aan een man die veel betekent voor het culturele aanbod en behoud van het culturele erfgoed in Haarlemmermeer. Zo was Jan acht jaar lid van de Culturele Raad, voorzitter van de Stichting Culturele Initiatieven en is hij een van de initiatiefnemers van het Meerradio-programma PuurCultuur. Ook was hij jaren raadsverslaggever voor het Witte Weekblad.

>

>

>

> Het bestuur van Het Cultuurgebouw wil publieke plekken in het gebouw passende namen geven. De brug die wordt onthuld loopt dwars door de Passage van Het Cultuurgebouw en vormt hiermee een vaste verbinding tussen De Meerse, Pier K, Duycker en Bibliotheek Haarlemmermeer. Net zoals Jan Rijpkema een vaste verbinding vormt met de cultuur in Haarlemmermeer.

>

>

>

>

>

> Datum: donderdag 14 januari 2016

>

> Tijdstip: inloop vanaf 16.00 uur, officiële onthulling rond 16.30 uur

>

> Locatie: passage Het Cultuurgebouw Raadhuisplein 3 Hoofddorp Raadhuisplein 1, Hoofddorp

>

>

>

>

>

> Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.

> --------------------------------------------------------------------

> De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.

> Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

>

> Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

>

> BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie