'Comedytrain On Tour' in De Meerse

16 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Mis deze trein niet!

HOOFDDORP Elk theaterseizoen trek het collectief van Comedytrain langs Nederlandse theaters. In verschillende samenstellingen bezorgen de comedians spraakmakende avonden. In De Meerse hebben wij de eer om te mogen ontvangen: René van Meurs, Soundos el Ahmadi, Thijs van Domburg en Kasper van de Laan. Een prachtige line up van comedians die je niet mag missen! 'Comedytrain On Tour' is te zien op woensdag 3 februari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

René van Meurs is winnaar van jury- en publieksprijs van Cameretten 2012. Als goed getraind improvisator en zijn adembenemende tempo ontwikkelt hij zich tot een absolute publieksfavoriet. Soundos el Ahmadi weet op vijftienjarige leeftijd al dat het podium voor haar gemaakt is. Zij weet zowel de komische als de dramatische noot te raken en schroomt niet om klassieke vooroordelen te bespreken tijdens haar sets. De carrière van Thijs van Domburg begon nadat hij de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht sleepte. Met zijn zwartgallige kijk op de wereld en de fanatieke wijze waarop hij deze brengt, pakt hij het publiek moeiteloos in. Kasper van de Laan is de jongste aanwinst van Comedytrain, maar onderschat hem niet. Kasper brengt droge, intelligente humor met een twist. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare.

Al meer dan twintig jaar is Comedytrain hét keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Talenten wordt een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar theaters in Nederland. Via deze weg hebben talenten als Najib Amhali, Theo Maassen, Lenette van Dongen en Jan Jaap van der Wal de weg gevonden naar een succesvolle solocarrière.

De Meerse grote zaal

Woensdag 3 februari - 20.15 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie