Familie avontuur met 'Night of Illusions' in De Meerse

16 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Spectaculair, trendy en eigenzinnig, zo kan illusionist Christian Farla het best worden omschreven. Samen met zijn showgirls is Farla na 2500 succesvolle voorstellingen in Duitsland nu op tournee in Nederland. In de nieuwe show 'Night of Illusions' speelt Farla de rol van de magiër. 'Night of Illusions' is te zien op zaterdag 6 februari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

In zijn zoektocht naar het geheim van onsterfelijkheid wordt hij vergezeld door zijn Butler. Samen nemen ze het op tegen een ijzersterke poortwachter, een verleidelijke zwarte weduwe, een agente en een 500 jaar oude vampier. Tijdens zijn zoektocht in het prachtige kasteel, komt de magiër er al snel achter dat niet alles is wat het lijkt. Een mix van magische acts en een spannend verhaal maakt deze theatershow tot een waar spektakel dat geschikt is voor alle leeftijden.

Op 8 jarige leeftijd begon de in Rotterdam geboren Christian Farla met goochelen. De afgelopen jaren heeft hij zich naar de top van illusionisten geknokt waarbij hij twee keer de Merlin-award voor 'International Magician of the Year', kreeg. De 100 minuten durende illusieshow wordt ondersteund door videoanimatie, hightech sounds en lichteffecten. Van vingervlugge magie naar superspannende ontsnappingsacts en nog niet eerder vertoonde illusiestunts zoals de unieke Black Scorpion Escape. Het belooft een magische avond te worden.

De Meerse grote zaal

Zaterdag 6 februari - 20.15 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie