Kom binnen spelen op Jeugdland Nieuw-Vennep

16 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Heel veel kinderen weten niet dat je op Jeugdland ook leuk binnen kunt spelen. Zo kan er binnen worden gepingpongd of gevoetbald, gespeeld in de zandbak of lekker geknutseld en gekleid.

Kinderen kunnen deze week ook gezellig komen koken. Er worden wraps en taart gemaakt. De taart wordt gemaakt omdat Carmen jarig is geweest. Carmen is een kinderwerker op Jeugdland. Wekelijks doet zij haar best om voor de kinderen leuke activiteiten te verzinnen en uit te voeren. Camen wil haar verjaardag dan ook heel graag samen met de kinderen vieren.

Op vrijdag 29 januari is er bingo spelen. De winnaar gaat met een leuk prijsje naar huis. Zaterdag sluit Jeugdland de maand af met het maken van een pennenbak. Deze pennenbak wordt gemaakt met kartonnen buizen, een onderzetter en daarna kunnen de kinderen deze leuk versieren. Al met al de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Jeugdland.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. De entree bedraagt slechts 1,50 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie www.jeugdland.net/nieuwvennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie