Inschrijving Venniper Koninginnerit geopend

18 januari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP De Venniper Koninginnerit, dit jaar voor de 17e keer, wordt gereden op zondag 24 april. Het evenement is niet meer weg te denken uit de Haarlemmermeer en trekt jaarlijks honderden toeschouwers en vele deelnemers. Ook dit jaar kunnen 130 equipes deelnemen in de vintage-, sport-, of tourklasse.

Fred Hak is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de route, vorig jaar door de provincie Zuid-Holland, waarbij hij diverse kaartleessystemen toepast. Deelnemers kunnen ook dit jaar weer rekenen op een uitdagende en mooie route, die zoals gewoonlijk tot aan de dag van het evenement strikt geheim blijft. Voor de lunchstop wordt gekeken naar een aantal bijzondere locaties.

Via www.vkrit.nl kunnen equipes zich aanmelden met een klassieker van het bouwjaar 1976 of eerder. De inschrijving bedraagt tot 1 maart € 95,- per equipe, inclusief koffie, gebak, routeboek, origineel routeschild, onderweg-tas met versnaperingen, consumptiebonnen en een uitgebreide lunch. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route met daarbij behorende diverse opdrachten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie