3 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

RECTIFICATIE: Zojuist ontving u het onderstaande persbericht. De prijs van de bowling clinic was niet correct, onderstaand het bericht nogmaals met de juiste prijs. Excuses voor het ongemak.

---------------------------------------------------------------------------------------------

PERSBERICHT

Zwanenburg, 3 februari 2016

Leer op één avond alle fijne kneepjes van de prof

    Logo Silverstone.jpg

ORGANISEERT UNIEKE BOWLING CLINICS MET PROFESSIONEEL BOWLSTER EN 4-VOUDIG

BOWLSTER VAN HET JAAR

LISANNE BREESCHOTEN

Maandag 29 februari 2016 – 17:00 t/m 23:00 uur

Weerenweg 21-23, Zwanenburg

Iedereen kent er wel één, het familielid of de vriend die je maar niet kan verslaan met bowlen. Bij ieder uitje op de bowlingbaan is hij of zij de gedoodverfde winnaar. Wil je nu eens zelf een keer alle strikes gooien en de held van de bowlingbaan zijn? Op maandag 29 februari a.s. verzorgt Lisanne Breeschoten unieke bowling clinics bij Partycentrum Silverstone. Lisanne is professioneel bowlster en maar liefst vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar. Boek nu een plekje voor deze unieke clinic en de volgende keer dat jij met vrienden of familie gaat bowlen, ben jij degene die alle strikes gooit!

    Silverstone_bewerkt__009.jpgOp maandag 29 februari kunnen jong en oud (vanaf 6 jaar) leren bowlen als een prof op de LED bowlingbanen van Partycentrum Silverstone. Professioneel bowlster Lisanne Breeschoten brengt spelers in de een uur durende clinic in groepjes van 20 personen op vier verschillende bowlingbanen alle ins en outs over bowling bij: van looplijnen van de baan tot de verschillende technieken en meer.

De bowling clinics vinden plaats tussen 17:00 uur en 23:00 uur bij Partycentrum Silverstone. Lisanne geeft ieder uur een bowling clinic en er is voldoende ruimte om de zojuist geleerde technieken in praktijk te brengen. Een bowling clinic kost €35,- per persoon inclusief een bittergarnituur. Reserveren kan telefonisch of per e-mail bij Silverstone: 020-497 38 58 of info@silverstone.nl.

Partycentrum Silverstone heeft in totaal zes gloednieuwe, computergestuurde banen waar je bowlingplezier, spanning en gezelligheid kunt beleven. De banen zijn in 2015 geïnstalleerd en zijn van alle gemakken voorzien. Na de bowling clinic kunnen bezoekers gebruik maken van de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden van Partycentrum Silverstone of tegen betaling een rondje racen op de kartbaan of lasergamen in de grootste arena van Europa.

Over Lisanne Breeschoten     Lisanne Breeschoten.jpg

Lisanne is op haar tiende in aanraking gekomen met de bowlingsport via de sportraad in Oosterhout. In deze gemeente werd zij in 2005 en 2009 sportvrouw van het jaar. Sinds haar veertiende is zij lid van het Nederlandse team en heeft zij meerdere gouden en zilveren medailles op de EK’s gewonnen. In 2013 won zij – als enige Nederlandse dame ooit – de Masters van de Europese Bowling Tour in Bratislava. Ook een top 8 klassering op het WK in Monterrey (Mexico) behoort tot één van haar highlights. Lisanne is maar liefst vier keer uitgeroepen tot bowlster van het jaar in Nederland. Naast haar vele gewonnen titels is dit wel een van haar meest gekoesterde titels.

Over Silverstone

Op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem bevindt zich partycentrum Silverstone. Van één van de snelste kartbaan in Nederland, tot de gloednieuwe LED bowlingbaan of de grootste lasergame arena van Europa en niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring onder één dak! Tel daarbij op de gezelligheid, professionaliteit en servicegerichtheid en je begrijpt waarom al bijna 20 jaar Silverstone hét recept vormt voor een geweldig uitje voor jong en oud. 

www.silverstone.nl http://www.silverstone.nl

Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie)

Neem voor meer informatie contact op met:

Media Tornado

Anne Barmentloo / Tel: 035-6257800 / Email: anne@mediatornado.nl mailtp:anne@mediatornado.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie