Het goede doel bij Jouw Marktkraam

8 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP Jou Marktkraam opende vorig jaar oktober haar deuren. Het is een winkel waar men een kraam kan huren om spullen (gebruikt, zelfgemaakt of nieuw) te verkopen of promoten.

"Het was spannend of dit concept zou aanslaan in Nieuw-Vennep", laat eigensaresse Liesbeth Feijen weten. "Na 4 maanden blijkt deze formule erg succesvol te zijn. We ontvangen veel enthousiaste reacties. Zowel de huurders als de kopers en de snuffelaars vinden het een heerlijk veelzijdige winkel, waar het gezellig toeven is."

Als de huurperiode van een klant er op zit dan kan de huurder ervoor kiezen om niet verkochte spullen achter te laten voor het goede doel zodat deze door Jouw Marktkraam verkocht kunnen worden in de Goede Doelen Kraam. Het goede doel is de afgelopen maanden KiKa (stichting kinderen kankervrij) geweest. De verkopen hebben een maar liefst een opbrengst van € 343,55 opgebracht en deze wordt gedoneerd aan de stichting.

"De komende maanden is gekozen als goede doel Stichting Dolfijntherapie Damian, opgericht door Marco en Anita Stork uit Nieuw-Vennep", laat Feijen weten. "Deze stichting doneert geld om kinderen met een beperking dolfijn therapie te laten volgen op Curaçao."

Nog een leuke Valentijn tip: Op zaterdag 13 februari zal Irene Bos tussen 14 en 16 uur persoonlijke hartenwensjes op een mooi houten hartje in de winkel komen schrijven. Een uniek cadeau voor een bijzonder persoon. Iedereen is van harte welkom in de winkel aan de Venneperhof 7 in Nieuw-Vennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie