Liberty Global claimt Boeing Avenue als racebaan en haar eigendom

22 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

Al enkele jaren beklaag ik mij over het rijgedrag van medewerkers van liberty global, gevestigd aan de Boeing Avenue Schiphol-Rijk. Ze rijden vol hun parkeergarage uit, of het parkeerdek af en tegenwoordig rijden ze ook vol gas hun parkeerplaatsen op de begane grond af. Ook verkeerslichten hebben ze maling aan en over de hele weg wordt met grote regelmaat gelopen, met de koptelefoon op hun hoofd. De hele weg wordt aan twee kanten vol gestopt met auto's terwijl het verboden is daar te parkeren.

Bijgaand treft u een aantal hyperlinks van een paar reacties mijnerzijds afgelopen jaar. U treft ook een paar foto's aan van hoe er dagelijks door liberty global geparkeerd wordt. Helaas Liberty Global is niet thuis.

Vanochtend mocht ik weer in de ankers. Mijn zoon vloog uit de gordel tegen het dashboard. Ik heb zo vaak gebeld (mijn telefoonrekening geeft 35 keer gebeld met het nummer van de Haarlemmermeer aan). Zo vaak gewaarschuwd. Maar het komt a bij de gemeente niet aan b liberty global personeel denkt alles maar te mogen in deze hoek.

Ik ben zo verschrikkelijk kwaad op dit moment. Want de medewerker liep snel naar binnen, zonder enige reactie. De vraag is of ik de volgende keer rem.

(107761, 107762, 132942, 113749, 132943, 132944)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie