25 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

Geachte dames en heren,

Hierbij stuur ik u een persbericht over de opening van mijn nieuwe winkel

voor lange mensen in Hoofddorp.

Ik zou het erg op prijs stellen indien deze geplaatst wordt.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Inez Scheper

Pretty Tall / Tough&Tall / BigSoleMate

De Eglantier 407-410

7329 DL Apeldoorn

T 06-50845045

M info@prettytall.com

I www.prettytall.com

I www.toughandtall.com

Modezaak voor lange mensen in Hoofddorp

Op vrijdag 26 februari is Hoofddorp een modezaak rijker. Niet zomaar een winkel, maar een speciaalzaak met kleding voor lange mensen. Aan de Kruisweg 993 opent de Apeldoornse Inez Scheper haar tweede vestiging van Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate. Hiermee richt ze zich respectievelijk op lange meiden en vrouwen, lange mannen en mensen met een grote schoenmaat.

Dat dit concept een succes is, blijkt uit de sterke groei die Scheper meemaakte in Apeldoorn. Zes jaar geleden startte ze daar met een webshop en al snel groeide deze uit naar een fysieke winkel. Klanten komen vanuit heel Nederland naar de winkel in Apeldoorn. Met de uitbreiding naar Hoofddorp kunnen nu de klanten uit Noord- en Zuid-Holland bediend worden.

In de stoere winkel wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38" en voor de heren ook nog in lengte 40. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.

Voor de mensen die letterlijk op grote voet leven, biedt BigSoleMate leuke, hippe schoenen in maat 42 t/m 46 voor de dames en voor de heren 47 t/m 50.

Rob Bruintjes (2.21 m), de langste bekende man van Nederland, zal om 10.00 uur de winkel officieel openen. Elke klant ontvangt dit openingsweekend bij aankoop boven de 75 euro een gratis extra lang t-shirt kado.

Bijschrift foto: Inez Scheper met langste bekende man Rob Bruintjes

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pretty Tall / Tough&Tall / BigSoleMate

Contactpersoon Inez Scheper

Tel.nr. 06-50845045

Mailadres info@prettytall.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie