29 februari 2016 om 00:00 Activiteiten

Activiteiten KoetActief voorjaar 2016.

Kien 19 maart

Zaterdag 19 maart organiseert Koetactief weer een gezellige Kien met ook dit keer geweldige prijzen. Om 16.00 staan de prijzen klaar voor de kinderen. Om 20.00 starten we in De Meerkoet voor de volwassenen. Vooraf opgeven is niet nodig. Wij zien u graag op 19 maart!

Wijnproeverij zaterdagavond 16 april

Altijd al meer willen weten over wijn? Doe dan mee aan een leerzame, smakelijke en gezellige wijnproeverij op zaterdagavond 16 april. Onder deskundige begeleiding van Debby Hogenboom (Vintastiq/Wereldwijnen) gaan we 10 wijnen proeven. De bijpassende hapjes worden u aangeboden door KoetActief. De wijnproeverij zal 16 april starten om 19.30, op De Olmenhorst in Lisserbroek. De kosten voor de proeverij bedragen 20,- pp. Voor kokers van het Running Dinner (op 21 mei) is de proeverij gratis!

Meer informatie en opgeven: info@koetactief.nl of 06 144 27 677.

Het tweede Running Dinner 21 mei:

Wegens groot succes herhaald! Een smakelijke en ontspannen ontdekkingstocht door Lisserbroek. Leer Lisserbroek en haar inwoners weer van een andere kant kennen. We starten om 17.00 bij het Oude Dykhuys voor een hapje en een drankje. Daarna gaan we op de fiets langs verschillende adresjes in Lisserbroek. Op het eerste adres eten we een voorgerechtje, op het volgende adres een tussengerecht, daarna een hoofdgerecht en tenslotte een nagerecht. We eindigen op een feestelijke locatie aan de Hillegommerdijk. De donateurs van Koetactief kunnen dit festijn meemaken voor de zeer aantrekkelijke prijs van 10,-. Voor niet donateurs bedragen de kosten 15,- per persoon. Dit is inclusief alle gerechten, hapjes en drankjes! Geef je nu op als deelnemer (alleen of met zijn tweeën) en schuif ook aan. We zoeken nog enkele hobbykoks die het leuk vinden om thuis voor anderen te koken. Meer informatie en opgeven: info@koetactief.nl of 06 144 27 677.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie