Extra inloopavond drainageactie Getsewoud

29 februari 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Net als in 2010 wordt door de Wijkraad Getsewoud, in nauwe samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en Elkro, een collectieve doorspuitactie van de blokdrainages in Getsewoud georganiseerd. Tijdens een extra inloopavond op maandag 7 maart van 19.30 tot 21 uur in het Activiteitencentrum Zomerpark, Sandestein 42, worden bewoners hierover geïnformeerd.

Een goed werkend drainagestelsel is van groot belang. Huiseigenaren zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de blokdrainage onder hun woonblok. Regelmatig onderhoud van de drainages is noodzakelijk, vandaar dat ook in 2016 een collectieve actie is gestart.

Alle huiseigenaren in Getsewoud hebben vorige maand een brief gekregen waarin de tweede doorspuitactie werd aangekondigd. Bij de brieven was ook een vooraf ingevuld opdrachtformulier gevoegd om de opdracht voor het doorspuiten te geven (€ 87,50 per blok). Als van een woonblok nog geen drainageputten bekend zijn, is bij deze brief een voorstel voor een zoekactie (€ 375,- per blok) gevoegd. Zonder putten kan de drainage helaas niet worden doorgespoten.

Op www.wijkraad-getsewoud.nl is meer informatie over de drainageactie te vinden, waaronder een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie