29 februari 2016 om 00:00 Activiteiten

Spitfiredag 2016 aktiviteiten. Op zaterdag 5 maart hebben wij een lezing, boeken en vliegtuigmodellenmarkt en is er een Flightsimulator voor de enthousiasteling die eens met een Spitfire wil vliegen.

Het is inmiddels ook al traditie dat er tijdens de jaarlijkse Spitfiredag een tweedehands boeken en vliegtuigmodellen markt wordt gehouden. De opbrengst komt ten goede aan het werk van het museum. Voor iedereen wat wils. Veel modellen en boeken al voor € 1,-- per stuk.

Nieuw is dit jaar de Flightsimulator. Demovliegen en het ook zelf eens proberen met de WO2 legende 'te vliegen'.

Naast de boekenmarkt en de openstelling van de Spitfire hal is er om 13.00 een lezing over de Spitfire door Hans Walrecht. Deze is gratis toegankelijk voor bezoekers van ons museum.

Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur en is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout). De toegang bedraagt € 3,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang.

WEGWERKZAAMHEDEN AAN DE AALSMEERDERBRUG. ONS MUSEUM BLIJFT BEREIKBAAR ! LET OP DE OMLEIDINGEN.

De afslag van de Kruisweg naar de Aalsmeerderdijk is weer eens afgesloten (t/m 8 maart) dus ook tijdens Spitfiredag!

https://www.noord-holland.nl/web/Actueel/Nieuws/Artikel/Werkzaamheden-Aalsmeerderbrug-N196.htm

U moet richting Rijsenhout door Rozenburg linksaf langs de Meerlanden Milieustraat naar de Ringvaart en daar linksaf langs het water en passeer het bord "doorgaande weg afgesloten" tot bij het fort. Ons bord "museum bereikbaar" is de vorige keer weggehaald dus er is niets aangegeven. MAAR WE ZIJN BEREIKBAAR EN GEWOON OPEN.!!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie