Rabobank leden laten 60.000 euro doneren

29 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

HAARLEMMERMEER Rabobank Regio Schiphol heeft onlangs een bedrag van 60.000 euro gedoneerd aan 75 lokale verenigingen en stichtingen. De donatie van de bank, uit hoofde van de jaarlijkse Bloeiende Ledenbank, vond plaats tijdens de ledenavond.

De afgelopen maanden hebben de ruim 17.000 leden van de bank de mogelijkheid gehad om online (één van hun) drie stemmen uit te brengen. Voor elke stem doneerde Rabobank Regio Schiphol maximaal € 5,- aan de betreffende vereniging of organisatie. De deelnemers betrof een variëteit aan organisaties van volleybalclub tot knotgroep en van de reddingsbrigade tot buurtvereniging.

Jeugdland Nieuw-Vennep ontving een bedrag van € 1.453,60 en Museum De Cruquius mocht het hoogte bedrag dat in deze actie aan een organisatie is gedoneerd in ontvangst nemen, namelijk € 1.468.60.

De Bloeiende Ledenbank Actie is een jaarlijks initiatief van de bank en haar ledenraad om lokale verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage te geven vanuit het Coöperatiefonds van de bank. De leden van de bank bepalen welk bedrag aan de deelnemende organisatie wordt gedoneerd. De deelnemers roepen de leden op om te stemmen door in bijvoorbeeld ledenbladen en bij bijeenkomsten aandacht te vragen voor hun deelname aan de Actie.

Voor meer informatie www.rabobank.nl/regioschiphol (fondsen en donaties).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie