Is uw woning klaar voor de zomer?

29 februari 2016 om 00:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Bestelt u tijdig uw nieuwe schuifpui, tuindeuren of zonwering, dan kunt u straks volop genieten. In maart profiteert u bij Schipper Kozijnen van mooie acties. Kom daarom binnenkort naar de showroom op Binderij 14a in Amstelveen (Bovenkerk). Hier kunt u de vele mogelijkheden zien in duurzaam en onderhoudsarm kunststof of aluminium. Schilderen is daardoor niet meer nodig!

Schuifpuien en tuindeuren zijn ideaal in de warme seizoenen voor een ruime toegang tot tuin en terras of om de frisse lucht uw woning binnen te laten. Een plisséhor houdt dan de insecten buiten. In de maand maart krijgt u deze plisséhordeur gratis bij aankoop van een schuifpui of tuindeuren. Ook is Schipper Kozijnen het adres voor uw zonwering, rolluik of raamdecoratie. Kijk op onze website voor de maart-aanbiedingen.

Schuifpuien en deuren van Schipper Kozijnen voldoen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Ook kijken we naar het gebruiksgemak. Een Isostone onderdorpel zorgt bijvoorbeeld voor een prettige lage doorloop. Deze fraaie dorpel heeft de uitstraling van hardsteen en de voordelen van kunststof. Wij adviseren u graag voor de juiste oplossing in uw situatie. Bezoek de showroom of bel voor een afspraak thuis 020-4418195.

www.schipperkozijnen.nl

www.schipperzonwering.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie