1 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Beste redactie,

Boekenweek 2016 staat op het punt te beginnen. Van 12 tot 20 maart vieren we het boek nog meer dan anders! Met dit jaar als thema: Duitsland.

Bij Boekhandel Stevens beginnen we zaterdag met een 'sehr gemütliche' spetterende opening in samenwerking met Meerradio. Een Duitse muziekkwis! En nee, dat zijn niet alleen schlagers: lees het persbericht in de bijlage.

Vervolgens komt Philip Dröge donderdagavond 17 maart vertellen over zijn nieuwste boek: Moresnet. Iedereen weet waar het drielandenpunt ligt. Maar ook dat het tot 1920 een vierlandenpunt was? Lees bijgevoegd persbericht. De auteur is beschikbaar voor interviews.

Fotomateriaal ook in de bijlage.

Boekenweekgeschenk: Esther Gerritsen - Broer Gratis bij besteding van € 12.50 aan boeken

Boekenweekessay: David van Reybroeck - Zink € 2,50

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de boekhandel!

Een goede Boekenweekgewenst!

Boekhandel Stevens

Nieuweweg 63

2132 CM Hoofddorp

023-5640905

www.boekhandelstevens.nl

@bkhstevens

www.facebook.com/boekhandelstevens

Muzikale Quiz in de Boekenweek

De Boekenweek begint zaterdag 12 maart wel op een heel bijzondere manier bij boekhandel Stevens. Ton van Draanen en Paul Bruines, mannen van de (Meer)Radio presenteren in de boekwinkel een popquiz. Het thema van de popquiz is, net als het thema van de Boekenweek, Duitsland. Alle vragen in de quiz gaan dan ook over muziek én over Duitsland, wat geenszins wil zeggen dat de vragen alleen maar over schlagers gaan. Want: The Beatles traden op in Hamburg, Elvis bracht zijn militaire diensttijd door in Duitsland en hoe kwam Herman van Veen aan de muziek voor Hilversum drie?

De popquiz begint om 14.00 uur en bestaat uit vijf rondes, met theorievragen en muziekfragmenten. Na elke ronde is er een winnaar, rond 16.00 uur sluiten we de quiz af en huldigen we de winnaar, der Musikprofessor.

U bent verzekerd van een plaats in het deelnemersveld door een mail te sturen aan: info@boekhandelstevens.nl met als onderwerp 'quiz'.

Deelname is gratis voor deelnemers, supporters en belangstellenden.

Voor meer informatie neemt u contact op met Erik van Itterzon

erikvanitterzon@Gmail.com

023-5640905

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie