DOE Fysiotherapie nu ook op zondag geopend

10 maart 2016 om 00:00 Algemeen

NIEUW-VENNEP Vroeger kon men alleen op verwijzing van de huisarts naar een fysiotherapeut. Het ziekenfonds vergoedde alle behandelingen. Vaak nam men even een uurtje vrij van werk of was men absent op school. Tijden veranderen.

DOE Fysiotherapie is een jonge en moderne praktijk die zich vooral richt op actieve mensen. Zij voeren dit door in alle aspecten van hun dynamische bedrijf. Al jaren kan men zonder verwijzing binnenstappen bij de fysiotherapeut. De vergoeding komt grotendeels uit de aanvullende verzekering. De openingstijden van DOE zijn ruim, voor- en na kantoortijden maar ook in het weekend.

Ondanks de gestage groei van het team en de klanten van DOE, blijft de persoonlijke noot altijd voorop staan. Er wordt op een prettige en effectieve manier gewerkt aan uw hulpvraag. DOE heeft een primeur binnen Haarlemmermeer door als eerste praktijk voor fysiotherapie zeven dagen per week geopend te zijn. Men kan dus ook op zondag terecht. Hiermee behoren wachttijden tot de verleden tijd. Iedere dag een afspraak maken of sporten onder deskundige begeleiding. Kijk voor meer informatie op www.doefysiotherapie.nl of bel (0252) 62 48 35.

HARDLOOPAVOND Op recreatief gebied heeft hardlopen de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Ieder jaar wordt de sport door steeds meer mensen beoefend. Ook het aantal hardloopblessures is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Bij Rob v.d. Geest Sport 2000 wordt vaak advies gevraagd om blessures te verminderen of te voorkomen. In de winkel is het mogelijk om een hardloopanalyse te ondergaan, waarbij exact kan worden bepaald welke schoenen wel of niet geschikt zijn. Hardlopen op de juiste schoenen, verkleint de kans op blessures.

Rob v.d. Geest Sport 2000 Nieuw-Vennep werkt lokaal samen met DOE fysiotherapie, waarbij sporters met klachten of blessures persoonlijk begeleid en behandeld worden. Daarnaast worden beginnende hardlopers naar de lokale hardloopgroepen doorverwezen van John Robberts en Yvonne Sports.

Vanwege de tweede editie van de Venneper Run, organiseert de sportzaak samen met DOE fysiotherapie een hardloopavond waarbij de hardloopanalyse, hardloopschoenen en preventie van blessures en klachten centraal staan. Iedereen is van harte uitgenodigd op woensdagavond 23 maart van 18 tot 20 uur, in de winkel van Rob v.d. Geest Sport 2000 Nieuw-Vennep (Symfonie 33). De specialisten van DOE fysiotherapie en de loopgroepen van John Robberts en Yvonne Sports zullen daarbij ook aanwezig zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie