Zzp'er uit Hoofddorp in finale Freelancer of the Year Awards

18 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Burgemeester Van der Laan reikt zzp-prijs uit tijdens Dag van de ZZP'er

Hoofddorp - Edward Lindeboom uit Hoofddorp is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 2 april door burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in de Kromhouthal in Amsterdam. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. "We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten," aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

Edward Lindeboom biedt een oplossing met lessen in ABCD EHBO.

Ik daag cursisten uit met EHBO-kennis die ze nodig hebben'

Pitchronde

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp'ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top-10 zzp'ers en freelancers per categorie samengesteld. De in totaal honderd finalisten hebben tijdens het pitchevent op 27 februari bij Tribes Utrecht hun bedrijf voor de camera gepresenteerd.

Publieksprijs

Vanaf dinsdag 8 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Op 31 maart wordt een top-4 geselecteerd, waarop tijdens de Dag van de ZZP'er door het publiek gestemd kan worden. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een online marketingcampagne ter waarde van 2.500 euro, waarin hij als echte ondernemersheld de hoofdrol speelt, aangeboden door Knab.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Christiaan Dols (MINI), Joris Aperghis (WE Fashion), Marcel Molenaar (LinkedIn), Eduard Schaepman (Tribes), Henk Wesselo (FNVZZP), Gijs Aanen (PostNL), Natalie Bommeljé (Evita Zorg) en Lars van Beek (Mekano Industrial). Ook de winnaar van afgelopen jaar - blogger Carlijn Bröring van Foodless.nl - is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

EINDE BERICHT

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie