Eieren zoeken op Jeugdland Hoofddorp

18 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Traditie getrouw zoeken elk jaar weer kinderen massaal naar EIEREN op het 2 hectare grote grondoppervlakte van Jeugdland Hoofddorp. Deze mogen na het zoeken worden ingeruild voor lekkere paaseitjes van chocolade. Mmm. Naast deze sportieve en energieke activiteit gaan we ook ouderwets Loomen en Vetbollen maken voor de vogeltjes. Al deze activiteiten zijn gratis.

Natuurlijk is het voor kinderen op Jeugdland ook mogelijk om iets te doen voor zichzelf. Zo mogen kinderen muziekdraaien in het clubhuis, skelteren op het terras, een eigen hut bouwen van pallets en de mooiste knutselwerkjes maken in de knutselkamer. Aller lekkerst zijn de pannenkoeken op zaterdagochtend, die kinderen gratis verorberen met suiker of stroop!

Komende dagen zijn er weer volop activiteiten te beleven op Jeugdland Hoofddorp.

Vrijdag 25 maart: Loomen

Zaterdag 26 maart: Eieren zoeken

Woensdag 30 maart: Vetbollen maken

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie