Zzp'er uit Hoofddorp in finale Freelancer of the Year Awards

19 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Burgemeester Van der Laan reikt zzp-prijs uit tijdens Dag van de ZZP'er

Hoofddorp - Gerard Wouters uit Hoofddorp is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 2 april door burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in de Kromhouthal in Amsterdam. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. "We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten," aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

Gerard Wouters behandeld al 19 jaar mensen met psychische klachten zoals burn-out en depressie en schreef er al 4 boeken over. Hij is bekend van RTL programma's Life is beautiful en Altijd Jong en is door klanten genomineerd voor de award, met het winnen van deze verkiezing zou Wouters veel meer bedrijven kunnen bereiken en interesseren voor zijn behandelmethode en zeer veel ziektekosten kunnen besparen. Zijn laatste boek heet niet voor niets Zet je Burnout uit en je depressie af.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Christiaan Dols (MINI), Joris Aperghis (WE Fashion), Marcel Molenaar (LinkedIn), Eduard Schaepman (Tribes), Henk Wesselo (FNVZZP), Gijs Aanen (PostNL), Natalie Bommeljé (Evita Zorg) en Lars van Beek (Mekano Industrial). Ook de winnaar van afgelopen jaar - blogger Carlijn Bröring van Foodless.nl - is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor de Dag van de ZZP'er: http://www.dvdzzp.nl/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie