Slechte sfeer speelt Pancratius parten

19 maart 2016 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Voor de tweede week op rij kregen de voetballers van Pancratius een flinke draai om de oren te verwerken. In Badhoevedorp bleek DCG zaterdag met 2-12 een maat te groot, al deed het eerste half uur een monsterscore niet vermoeden. ,,We begonnen prima aan de wedstrijd en speelden de sterren van de hemel. Zonde dat we dit goede spel in de eerste 30 minuten niet om konden zetten in doelpunten", vond speler Pascal Brantenaar.

Toch waren het de bezoekers die tien minuten voor rust op voorsprong kwamen, waarna de score snel begon op te lopen. Nog voor rust liep de score op tot 0-4, waarvan de 0-2 uit een strafschop werd gemaakt. Na de pauze wist Julien Mallens namens Pancratius twee keer doel te treffen, maar dat bleek slechts voor de statistieken. ,,De sfeer binnen de ploeg is slecht en dat heeft ons de kop gekost", aldus Brantenaar.