Zegereeks Hoofddorp duurt voort

19 maart 2016 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Hoofddorp lijkt na de winterstop niet meer te weten wat verliezen is. Met een 1-0 thuisoverwinning op Olympia Haarlem kwam de club zaterdag op een totaal van 12 punten uit vier wedstrijden na de winterstop. In tegenstelling tot vorige week leverden de Hoofddorpers dit keer een uitstekende eerste helft af, waarin naast een veldoverwicht ook veel kansen gecreëerd werden. Na twintig minuten opende Jelle Klumper, op aangeven van Jerry Verschoor, dan ook de score (1-0). Na de pauze beet Olympia meer van zich af en kwam een aantal keer gevaarlijk dichtbij het Hoofddorpse doel. De thuisclub stelde daar een aantal goede mogelijkheden tegenover, maar de Haarlemse keeper bleek een flinke sta in de weg. Ondanks de kansen over en weer leverde het tweede bedrijf geen doelpunten meer op, waardoor Hoofddorp wederom als winnaar van het veld stapte. ,,Lekker dat we dit soort wedstrijden ook gewoon kunnen winnen", aldus Klumper.