Donderdag 5 mei 2016: Bevrijdingsfeest op het Harmonieplein

19 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Persbericht

Donderdag 5 mei 2016: Bevrijdingsfeest op het Harmonieplein

Nieuw Vennep, 17 maart 2016.

Met meer dan 1000 bezoekers was het het bevrijdingsfeest in 2015 ter gelegenheid van 70 jaar vrijheid op het Harmonieplein een groot succes. De organisatie van dit festijn heeft geconstateerd dat het evenement zeer gewaardeerd is door zowel oud als jong publiek en heeft de 5 mei viering dan ook in 2016 op het programma van de Harmoniekoepel gezet.

Dit jaar valt 5 mei op Hemelvaartsdag en het feestprogramma duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Hoogtepunt op deze dag is drie-tal optredens van de "Sgt.Wilson's Army Show", een band van nationale en internationale bekendheid met een spektakelshow uitgevoerd met special effects uit de jaren '40 en '50 en als hoofdmoot de sound van orkesten als Glenn Miller en de swing van de o.a. De Andrew Sister, Doris Day, Rosemary Clooney, Frankie Lane, Vera Lynn en vele andere. Daaromheen zullen er optredens zijn van lokale bands, een parade van legervoertuigen en uiteraard zal er op het Harmonieplein ook gezorgd worden voor de inwendige mens op die dag.

Ook dit zomerseizoen is de Koepelcommssie erin geslaagd weer een aantal leuke evenementen voor jong en oud te organiseren op en rondom de Harmoniekoepel. Op zaterdag 28 mei zal de Dorpsraad haar 60jarig bestaan uitgebreid vieren op het Harmonieplein en na het succes van het vorig jaar is er op 3 september ook weer een kofferbakmarkt , vieren we weer een Indian Summer in september en sluiten we het seizoen af op 15 oktober met een gezellig bierfeest .

Het definitieve programma zal binnenkort officieel worden bekendgemaakt. Voor meer informatie over de activiteiten op en rond de Harmoniekoepel kunt u contact opnemen via Harmoniekoepel @gmail.com. Voor extra informatie over de Sgt. Wilson's Army Show kunt u naar www.armyshow.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie