SV VOS D2 Zaalkampioen 2015/2016

20 maart 2016 om 00:00 Sport

Aanvang wedstrijd 11.55 uur.

Toch een beetje zenuwachtig, immers als we deze wedstrijd winnen zijn we zaalkampioen 2015-2016.

De eerste aanval is voor Vos, helaas zat het schot van Marloes niet. De tegenaanval van Zeeburg wordt na 3 minuten afgefloten daar er geen dreiging op het doel is geweest.

In de aanval scoort onze Sam het 1e doelpunt van de wedstrijd.

Bij de 3e aanval van Zeeburg staat het 1-1.

De beginfase van deze eerste helft gaat gelijk op. Uit een prachtige aanval scoort Sam het 2e doelpunt.

Zeeburg scoort dan 2-2 door een mooi sprongschot. Lotte beantwoord met een prachtig doelputnt 2-3 en Joelle volgt met een mooie stuiter er 2-4. Zeeburg geeft niet op en breekt door de verdediging van Vos heen en 3-4.

Uit de break die Lotte dan loopt, volgt geen doelpunt, maar door een mooi aanval kan Bridy van uit de hoek het 5e doelpunt scoren.

Als Lotte vervolgens wederom een break loopt, volgt daar verdiend een mooi doelpunt op, stand 3-6.

Onze keepster Sydney staat als een kei te keepen, zal dit komen door de aanwezigheid van de allerliefste mascotte Bobbie?

Net voor rust krijgt Bridy een penalty. Ruststand dus 3-7 voor Vos.

Na een ferme tactiek bespreking in de rust door coaches Yvonne en Brenda, gaan de meiden als een speer van start voor de 2e helft.

In de 1e 3 aanvallen van Vos scoort Sam in iedere aanval! Stand 3-10

In een aanval van Zeeburg volgt een mooi sprongschot, maar onze topkeepster Sydney laat een fantastische redding zien.

Ook het 11e doelpunt is van de hand van Sam

De meiden werden goed aangemoedig door alle aanwezige fans.

Wederom een break van Lotte, maar deze wordt onderschept en een schot daarna van Demi Joy komt tegen de keeper.

Joelle scoort vervolgens 3-12 en de volgende aanval schiet Lina mooi hoog op het doel, maar zit er helaas niet in.

Dan volgt er wat balverlies, maar als Loes vervolgens de 13e voltreffer maakt en Sydney weer zo'n mooie redding, zitten de meiden weer goed in hun spel.

Met nog 4 minuten te gaan, onderschept Lina opeens de bal van Zeeburg. Een prachtige break voor het 14e doelpunt.

Daar is dan toch een productieve aanval van Zeeburg, waarbij zij 4-14 maken en voor Sam om het af te leren de eindstand bepaalt op 4-15.

Wauw wat een wedstrijd en terecht zaalkampioen meiden!

Meiden terecht blij en 2 coaches en ouders super trots. Bloemen voor de coaches en medailles en traktatie voor de meiden.

Gefeliciteerd Sydney, Lotte, Loes, Sam, Lina, Roos, Demi, Indy, Joelle en Bridy.