29 maart 2016 om 00:00 Sport

PAASTOERNOOIEN S.V. HOOFDDORP DRUK BEZOCHT

Afgelopen Paasweekend zijn de traditionele Paastoernooien van S.V. Hoofddorp opnieuw zeer druk bezocht. Enkele duizenden bezoekers en spelers genoten van een tweetal jeugdvoetbaltoernooien die werden gehouden op sportcomplex de IJvelden in Hoofddorp. Traditiegetrouw kwamen de F- en E pupillen in actie op de zaterdag voor Pasen tijdens het Jumbo Hofman Jeugdtoernooi, dat jaarlijks geheel in eigen beheer wordt georganiseerd. Aan het toernooi deden ruim 20 verschillende voetbalverenigingen deel met tientallen teams en honderden spelers.

Op 2e Paasdag, 28 maart jl., speelden D-pupillen en C-junioren voor de 16e keer het traditionele Paastoernooi, dat financieel mogelijk is gemaakt door Ardea Auto. Met honderden deelnemers uit de wijde regio was het toernooi ook dit jaar sterk bezet en straalt de toernooibekendheid uit tot ver in de regio.

Voor alle deelnemende teams was er voor versnaperingen gezorgd. Beide toernooien kenden alleen maar winnaars; voor elk team was een voetbalbeker beschikbaar en zijn ook prijzen uitgereikt voor het sportiefste team van het toernooi.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie