Terug naar de magical sixties in De Meerse!

29 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

De beste Sixties muziekshow van de wereld komt in 2016 weer naar Nederland! The Bootleg Sixties is terug met nieuwe kostuums, nieuwe effecten én een nieuwe setlist van oude vertrouwde hits uit de magical sixties. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel, met maar liefst drie schermen met bewegend beeld, waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig. Een avond vol legendarische songs uit de sixties van onder andere The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue! 'The Bootleg Sixties' is op donderdag 14 april om 20:15 uur te zien in de grote zaal van De Meerse.

The Bootleg Sixties is een ware theaterhit in Engeland. De vijf door de wol geverfde Britse muzikanten van 'The Overtures' doen de roemruchte jaren zestig herleven en brengen een ode aan deze bijzondere periode. Live gespeelde hits uit die tijd worden gecombineerd met een visueel spektakel. De band, bestaande uit oprichters Den Pugsley (bas / zang), Steve Phypers (drums / zang), Jamie Cook (gitaar / zang) en Chris Skornia (toetsen / zang), werd in 1989 opgericht en af en toe bijgestaan door Phil Evans (gitaar/vocals). Inmiddels hebben ze samen niet alleen Engeland, maar ook het buitenland veroverd. De bandleden hebben onder meer opgetreden in opdracht van Paul McCartney en Elton John. In 2009 werd de ambitie om zich naast muziek ook op theater te richten verwezenlijkt. In Las Vegas traden ze tijdens drie uitverkochte theatershows op, die met luid applaus werden ontvangen door het publiek.

De Meerse grote zaal

Donderdag 14 april - 20:15 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor ' The Bootleg Sixties' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie