"Classics" dansavond in Duycker

1 april 2016 om 00:00 Ondernemend

Hoofddorp, 1 april - Op vrijdag 29 april gaan we de jaren '60, '70 en '80 eren in Podium Duycker door een flink feest te bouwen met de allerbeste hits en dance-classics uit deze tijden gedraaid door Retro DJ Bob. Bob draait op vinylsingles, in de zaal staan bakken met vinyl waar het publiek singles uit kan kiezen om deze aan te dragen bij de DJ. Om 21:00 uur start de avond en kaarten zijn €5,- in de voorverkoop en €8,- aan de deur.

De jaren '60/'70/'80's stonden gelijk aan maatschappelijke veranderingen, snel opvolgende muziekscenes en ontzettend toffe artiesten. Zo gingen soul, blues en rock&roll over in de hippie cultuur, pakte dat weer door in de avant garde, ontstond er disco en kwam de funk op.

Op 29 april gaan we deze invloedrijke jaren eren en een groot feest bouwen met de allerbeste hits. Vinyl, bakken met singles waar je uit kan kiezen en ondersteuning door de beste videoclips; specialist Retro-Dj Bob maakt er een feest van!

OPEN: 21:00 | VVK: €5,- | DEUR: €8,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie