4 april 2016 om 00:00 Ondernemend

Geachte heer, mevrouw,

Op verzoek van onze klant, Bauporte Design Entrances uit Hoofddorp, hebben we een persbericht opgesteld aangaande het winnen van een Business succes award.

Innovaties ten grondslag aan dit succes worden in het bericht toegelicht. We hopen dan ook dat u dit bericht kunt publiceren en zien eventuele vragen graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Michiel Bent

Kennemerstraatweg 464 (1.22)

1851 NG Heiloo

M 06 - 5246 1577

T 072 - 602 02 16

De informatie verzonden met dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Granmedia staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan.

PERSBERICHT

Hoofddorp, 4 april 2016

BAUPORTE WINT BUSINESS SUCCES AWARD DOOR TE BLIJVEN INNOVEREN IN EXCLUSIEF OP MAAT GEMAAKTE ENTREES

Bauporte Design Entrances BV uit Hoofddorp wint de in de sector entreedeursystemen én is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Bauporte Design Entrances BV maakt entrees voor de meest prestigieuze gebouwen ter wereld. De jury van het Succes Award Instituut prijst het hoogwaardige maatwerk. 'Het zijn eenmalig ontworpen systemen waarin functionaliteit en design op unieke wijze samenkomen ', stelt Robert Zwaan, hoofd van de nominatiecommissie. 'Hiermee helpt Bauporte de internationale top van architecten bij het realiseren van hun creatieve ontwerpen. Daarnaast ziet de jury in Bauporte een stabiele, toekomstgerichte organisatie.

Directeur Karel Bouman reageert met trots: 'Bauporte heeft koers gehouden en het motto 'alles kan' bij elk project als uitgangspunt genomen. We hebben de afgelopen 30 jaar elke keer geprobeerd de lat hoger te leggen en we zijn steeds nieuwe uitdagingen aangegaan.'

Innovatie is het sleutelwoord

Bauporte innoveert op het gebied van entree veiligheid, energiebesparing en toegangsfunctionaliteiten. Bijzonder is dat deze functies nooit ten koste gaan van het design. Dit is ook terug te zien in de meest recente innovatie die zelfs een wereldprimeur op het gebied van entree-veiligheid opleverde: de brandwerende én extra luchtdichte tourniquet. Maar dan volledig van glas gemaakt en geplaatst in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. 'We wilden bezoekers een compleet nieuwe shop-ervaring geven. Dat start direct als je binnenkomt door deze unieke Bauporte tourniquet', aldus opdrachtgever David Visser van CBRE Global Investors. James Craven van Dunnett Craven architecten uit Londen vult aan: 'Vernieuwde brandveiligheidseisen vormden een belangrijke uitdaging. De deur moest 30 minuten brandwerend zijn én een barrière vormen voor uitlaatgassen uit de parkeergarage én er fantastisch uitzien.' Met vernuftige technieken is ruimschoots voldaan aan ieders eisen en wensen.

'Lichtende voorbeelden' op RTL7

Een Nationale Business Succes Award wordt op basis van strenge criteria toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Soms selecteert de nominatiecommissie een bedrijf waarvan er in Nederland maar één is. Bauporte is zo'n bedrijf. 'Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Bauporte een topper in haar wereld. Een zeer terechte branchewinnaar', aldus de nominatiecommissie. De weg naar de overkoepelende finale is tot eind 2016 elke zondag om 13:55 uur te volgen op RTL 7.

Meer informatie: https://bauporte.nl | www.succesaward.nl | www.rtl.nl/de-succesfactor

Voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke van Vuure van Bauporte Design Entrances BV:

a.vanvuure@bauporte.com of 023-55 75 924.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie