11 april 2016 om 00:00 Ondernemend

Geachte mevrouw, mijnheer,

Bijgaand een artikel van Baas Beveiliging & Alarm. Wij hopen dat dit

geplaatst kan worden, wellicht als "zakenflits". Het is een actueel

onderwerp, gezien het aantal auto- en woninginbraken van de afgelopen

week/weken in de Haarlemmermeer.

Met vriendelijke groeten en wij vernemen graag van u.

Mark Opgenhaeffen

Baas Beveiliging & Alarm

De Symfonie/ Postbus 251

2150 AG Nieuw Vennep

Telefoon 0252 - 683 774

KvK 53156994

Auto- en woninginbrakengolf duurt voort

Door de vele auto- en woninginbraken schaffen steeds meer mensen een inbraakalarm aan. Eenvoudig te bedienen het liefst om inbrekers preventief buiten de deur laten want soms komen dieven niet alleen voor een navigatiesysteem en proberen zij door inbraak uw autosleutels te bemachtigen en komen in breken in. Je moet er niet aan denken dat het je overkomt.

Veilig gevoel met inbraakalarm zonder maandelijkse kosten

De heer Mark van Baas Beveiliging & Alarm uit Nieuw Vennep merkt aan zijn verkoop dat steeds meer mensen een inbraakalarm aanschaffen: "Het zijn enorme trauma's na een inbraak en onvoorstelbaar wat het met je doet". "Voorkomen is echt beter dan genezen en jezelf beveiligen is een prima zaak die goed meehelpt aan het preventief voorkomen van inbraak maar ook woningoverval". "Begin nu dus met beveiligen tegen een betaalbare prijs en eenvoudige bediening", is zijn advies. "Ook ramen altijd goed dichtdoen en een lamp aan bij afwezigheid, zeker nu de (mei)vakanties eraan gaan komen. Het zijn dé momenten waar inbrekers op loeren". "Een compleet draadloos inbraakalarm kost € 399,00 en de variant met S.O.S. noodknoppen, vaak aangeschaft door 50+ers, kost € 449,00 all-in".

Goede beveiligingscamera's schrikken af

"Ook een camerasysteem is een uitstekend preventief middel", vervolgd hij, "want geen enkele (auto)inbreker wil zichtbaar door een camera worden bekeken of opgenomen. "Maar kwaliteit staat bij camera's wel voorop want als je soms de beelden ziet bij programma's als "Opsporing verzocht", dan word je daar niet blij van". "Een goed camerasysteem van het Nederlandse merk Bascom, waar wij dealer van zijn, is echt de Mercedes onder de camera's". "Nachtview, een opnamerecorder met veel capaciteit en een makkelijk te bedien "app" zijn de ingrediënten van dit systeem wat vanaf € 1.500 te leveren is, inclusief montage".

Voorjaarsactie, Baas Beveiliging & Alarm biedt speciale aanbieding

Pan politie en justitie zijn waakzaam op inbraak omdat er in deze periode van het jaar traditiegetrouw veel inbraak maar ook woningovervallen zijn. Inbraak is "High Impact Crime" en daarom biedt Baas Beveiliging & Alarm nu een zeer interessante actie aan. De "gratis montage actie" voor een inbraakalarm. Tot en met 30 april a.s. is de montage van een inbraakalarmsysteem (€ 399,00) of een 50+ inbraak/ noodalarm (€ 449,00) gratis. De systemen zijn geheel draadloos en compleet met centrale met noodaccu, telefoonkiezer (geen kosten voor meldkamer dus), sirene, 2 afstandsbedieningen, 5 inbraak detectoren en stickers "Beveiligd" op de ramen. Het S.O.S. noodalarm bevat 3 noodknoppen extra, voor directe hulp en is aan te bevelen voor 50+ ers. Mochten 5 inbraak detectoren niet voldoende zijn: uitbreiden kan voor slechts € 25,00 per stuk. Het is zeer eenvoudig te bedienen want wie de TV aan- en uit kan zetten kan ook dit alarmsysteem bedienen. Informatie krijgt u via 0252 - 683 774 en op de website: www.baasbeveiliging.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie