De Clip Club 30+ in Duycker

11 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, 8 april 2016 - Op zaterdag 16 april brengt Podium Duycker de videoclips naar de dansvloer. De Clip Club zendt levensgroot de video's uit die bij de tracks horen en geeft hiermee een TV-achtige beleving aan je uitgaansavond. De avond begint om 21:00 uur en kaarten zijn €5,- in de voorverkoop en €6,50 aan de deur en de minimale leeftijd is 30 jaar!

Bij De Clip Club 30+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot. Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

De Clip Club neemt je mee van hit naar hit. Laat je meevoeren, dwars door alle jaartallen heen. Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. Geniet van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom.

Zet je tas weer midden op de dansvloer en dans er omheen, net als toen. Trek je kleurrijke kleding maar uit de kast, want ook de Disco-helden ontbreken niet. Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic. Maar we vergeten ook de 80's-hits van The Cure, Depeche Mode en Doe Maar niet! De Clip Club brengt je de grootste hits van toen en nu.

AANV: 21:00 | VVK: €5,- | DEUR: €6,50 | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie