Monomyth brengt stonerrock naar Duycker

11 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 8 april - Monomyth bestaat uit vijf bandleden die instrumentale stonerrock spelen met invloeden van kraut en spacerock. De gevarieerde muzikale achtergrond van de bandleden vormen samen de perfecte instrumentale mix. Kaarten kosten €10,50 in de voorverkoop. De deuren openen op 16 april om 20:00.

Het nieuwe album 'Exo ' is kort geleden uitgebracht en werd lovend ontvangen door publiek en pers. Het is een vervolg op de vorige albums 'Monomyth' en 'Further'. Op het nieuwste album is de sound van Monomyth verder uitgewerkt en de invloeden zijn breder dan ooit tevoren.

Muziekblad OOR zei: "Monomyth mikt met een pompende en swingende krautbeat op heupwiegen in plaats van headbangen, zonder de riff uit het oog te verliezen."

Support: Brahm

Dit power-trio maakt sferische bluesrock met psychedelische invloeden. De muziek schakelt tussen rustige, zoete melodieën, vuige bluesriffs, en trippende, bijna schizofrene stukken, wat iedere show weer een beleving maakt. Een trio dat altijd het achterste van hun tong laat zien.

OPEN: 20:00 | AANV: 20:30 | VVK: €10,50 | DEUR: €13,-

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie