Stap in een andere wereld met een virtual reality bril in het glasvezelinformatiepunt van Reggefiber

11 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Een groot deel van Getsewoud heeft inmiddels glasvezel. In het laatste deel zijn de werkzaamheden momenteel in volle gang. Daarom is Reggefiber met een glasvezelinformatiepunt aanwezig in de wijk. Hier kunnen inwoners terecht met al hun vragen over glasvezel. De gehele maand april heeft Reggefiber in het glasvezelinformatiepunt bij TravelXL Van Limburg een Oculus Rift beschikbaar. Met deze virtual reality bril is het net alsof je in een andere wereld stapt. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe techniek te komen beleven.

Gebiedsmanager Kimmo nodigt alle inwoners uit.

"Met glasvezel kunnen alle huishoudens online doen wat zij willen, nu en straks. Glasvezel is namelijk supersnel, heeft een gelijke up- en downloadsnelheid en kent een constante kwaliteit. Het netwerk is daarmee uitermate geschikt voor nieuwe technologieën. Eén van de nieuwe technieken is de virtual reality bril. Met deze bril kun je 3D rondkijken in een virtuele wereld, alsof je in een film of spel zit. In de bril zitten bewegingscensoren waardoor je ook zelf kunt bewegen in jouw 3D wereld. De hele maand april kunnen alle inwoners deze wereld zelf beleven in het glasvezelinformatiepunt. De glasvezeladviseurs zullen precies uitleggen hoe het werkt."

Meer informatie.

Het glasvezelinformatiepunt van Reggefiber bij TravelXL Van Limburg aan het Händelplein is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Kijk voor meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/getsewoud.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie