Gratis Koninklijk wuifhandje maken

18 april 2016 om 00:00 Ondernemend

Op koopzondag 24 april kunnen alle grote en kleine bezoekers van Hoofddorp Winkelstad gratis een Koninklijk Wuifhandje maken. De hand wordt als volgt gemaakt: de hand wordt ingesmeerd met een speciale crème, waarna je je hand dompelt in een vloeibare siliconen was, die daarna direct stolt. Het resultaat is dat je binnen 2 minuten een exacte kopie hebt van je eigen hand. Maar dan natuurlijk wel in koninklijke kleuren: rood, wit, blauw of oranje. Leuk om mee rond te lopen op Koningsdag. Het maken van de Koningshandjes is helemaal gratis en wordt aangeboden door de gezamenlijke ondernemers van Hoofddorp Winkelstad.

De handjes kunnen worden gemaakt op Koopzondag 24 april van 12.00 tot 16.00 uur op het Polderplein binnen voor de HEMA. De ervaring leert dat dit erg populair is, dus kom op tijd!

Koningsfeest winkels open

Op Koningsdag woensdag 27 april zijn veel winkels volgens normale werkdagtijden geopend. Een aantal winkels opent zelfs extra vroeg de deuren. Raadpleeg vooraf de website van de betreffende winkel. Er is een gezellige vrijmarkt in het centrum met kraampjes, muziek en natuurlijk veel oranje gezelligheid!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie