Juni is auditiemaand bij Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

4 mei 2018 om 13:39 lokaal Deel je nieuws

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is onderdeel van Pier K en brengt elk jaar meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. In juni vinden de audities plaats voor de producties van seizoen 2018-2019.   

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer kent naast tientallen theater- en musicalcursussen ook vier productiegroepen. Deze groepen werken het hele seizoen aan een grote voorstelling en zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die al enige ervaring hebben. Vanaf acht jaar kunnen kinderen al in een musicalvoorstelling spelen. Voor de theaterproducties is de minimum leeftijd tien jaar. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die vaak ook zelf in het theater staan of hebben gestaan.

De Musicalproductiegroepen spelen een bekende musical. Voor de Musicalproductiegroep 15-25 jaar is de musical al bekend. Zij spelen komend seizoen Urinetown. De succesvolle broadway musical die in 2009 te zien was in de Nederlandse theaters met Jamai Loman in de hoofdrol. De Theaterproductiegroepen spelen of een bestaand theaterstuk of werken aan een eigen voorstelling.

De audities vinden groepsgewijs plaats bij Pier K in Hoofddorp. Voorbereiding is niet nodig. Alle data en tijden zijn te vinden op www.pier-k.nl. Opgeven voor een auditie of meer informatie nodig? Neem dan contact op via jeugdtheaterschool@pier-k.nl.

Tip: ben je te oud voor Dé JeugdTheaterSchool? Pier K heeft ook theater- en musicalgroepen voor volwassenen! Kijk op de website voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie