"Kom zaterdag 30 april van de bloesem genieten"

28 april 2016 om 00:00 Zakelijk

LEIMUIDERBRUG "Natuurlijk wil iedereen een tuin die prachtig in bloei staat. Alleen, hoe krijg je dat voor elkaar? Wat voor bomen en planten zet je neer? En - heel belangrijk - wanneer moet je ze wel of niet snoeien? Op onze jaarlijkse Bloesemdag geven we op al deze vragen graag antwoord", laat Rob Blom weten.

Zaterdag 30 april: een datum om in de agenda te zetten, want dan organiseren Rob en Lia Blom bij Rob Blom tuinen hun Bloesemdag. "Tussen 11 en 15 uur is iedereen van harte welkom, de toegang is gratis. Koffie, thee en een sapje staan klaar. Laat u inspireren en geniet van de rijke bloesem in onze oude fruitboomgaard, een idyllisch plekje genieten in het hart van de drukke Randstad. Lekker rondstruinen langs oude fruitbomen, het fruit in wording van dichtbij bekijken en eventjes wegdromen bij het gekwetter van de vogels in de tuin…. Een geweldige manier om het begin van de lente te vieren."

FRUITBOOM CADEAU Rob Blom Tuinen viert dit jaar de Bloesemdag met een fruitbomenactie: iedere 20ste bezoeker geven zij een fruitboom cadeau! "Een aanwinst voor iedere tuin. Daarmee willen we dan meteen onderstrepen, dat zo'n fruitboom bij veel gelegenheden een leuke verrassing is. Een verjaardag? Geef eens een fruitboom. Kraamvisite? Geef de ouders van de pasgeborene eens een levensboom, een cadeautje met toekomst. Heel symbolisch."

De fruitbomen variëren in leeftijd van 3 tot 60 jaar en men kan het zo duur maken als men zelf wilt. De prijs begint bij 17,50 euro. De bomen zijn prima zelf te planten, maar een deskundige helpende hand kan geen kwaad. "Wij adviseren altijd wel: als mensen er geen verstand van hebben, laat het door ons doen, ook eventueel het onderhoud. Zo voorkomt men eventuele problemen. Een fruitboom kan direct geplant in de tuingrond, maar is ook heel mooi in een bak, kist of pot. Wellicht hebben de mensen in Hoofddorp Winkelstad de ruim honderd zwart houten bakken met oude fruitbomen wel zien staan die door ons zijn geleverd. Zo een fraaie grote bak is ook als particulier bij ons te koop.

GRATIS TUINSCHETS Dit jaar is ook tuinontwerper Maarten de Groote aanwezig om tuinvragen te beantwoorden en bezoekers te helpen bij hun tuinplannen.

"Voor een gratis schetsadvies van 45 minuten vragen wij u zich vooraf in te schrijven: telefonisch of via het contactformulier op onze website. Onze ontwerper heeft zodoende alle tijd voor u op het afgesproken tijdstip. Al schetsend worden de mogelijkheden van uw tuin uitgelicht. Een volledig ontwerp wordt niet gemaakt, maar met het deskundig advies komt u al een heel eind."

Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Vergeet ook niet om foto's en een plattegrond van uw tuin mee te nemen!

Rob Blom Tuinen, Weteringweg 17a, 2155 MV Leimuiderbrug. Tel. 0172-507716. www.robblomtuinen.nl. www.oudefruitbomen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie