Moederdag in het museum

28 april 2016 om 00:00 Activiteiten

Cruquius Museum en Historisch Museum

CRUQUIUS Op de laatste dag van de meivakantie, op zondag 8 mei, is het Moederdag. Speciaal voor alle moeders en oma's doen Cruquius Museum en Historisch Museum hun deuren gratis open op vertoon van (klein)kinderen. Cruquius Museum is open van 11 tot 17 uur en Historisch Museum van 13 tot 17 uur.

Alle moeders en oma's mogen 'op vertoon van kinderen of kleinkinderen' gratis naar binnen! Meenemen van de kinderen of kleinkinderen is verplicht om de gratis toegang te krijgen.

In het Historisch Museum geven de kindergidsen op Moederdag om 14.00 en om 15.00 uur een gratis rondleiding aan kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De kindergidsen, zelf in de leeftijd van 10 tot 13 jaar, zijn speciaal opgeleid om kinderen van alles over de musea te vertellen. De acteurs van Living History staan in Cruquius Museum voor u klaar met een spannend theaterstuk door het gemaal. De voorstelling 'Sabotage op De Cruquius' start om 13 uur en om 14.30 uur.

De kindergidsen geven tevens eerder in de meivakantie kinderrondleidingen; op woensdag 4 mei om 14 uur en 15 uur in beide musea en op zaterdag 7 mei in Cruquius Museum, zelfde tijden.

Cruquius Museum is op weekdagen geopend van 10 tot 17 uur en in het weekend van 11 tot 17 uur. Historisch Museum is de hele week behalve op maandag geopend van 13 tot 17 uur. U kunt beide musea online vinden via www.museumdecruquius.nl en www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie