22 mei Sportinstuif SV Pax voor "Free a Girl"

28 april 2016 om 00:00 Sport

SV Pax steunt de actie Lock me Up - Free a Girl. Om geld op te halen voor dit goede doel kun je zondag 22 mei meedoen aan diverse sportactiviteiten bij SV Pax. De opbrengsten gaan volledig naar "Free a Girl", hiermee kan de stichting nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden.

Voor de allerkleinsten

Kinderen van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene gymmen in de turnhal, van 10.00 - 11.00 uur. Heerlijk springen in de blokkenbak en op de trampoline, pittenzakjes gooien, rollen op de vloer, gaan over de balk, zwaaien aan de brug en nog veel meer.

Kinderen 5 tot en met 12 jaar

Kinderen van 5 t/m 12 jaar kunnen van 09.00 - 10.00 uur turnen in een echte turnhal. Springen in de blokkenbak en op de grote trampoline, gaan over de hoge balk, zwaaien aan de brug en we gaan ook dansen en ritmisch gymnastiek!

Bootcamp voor volwassenen

Ook aan de volwassenen is gedacht, lekker buiten sporten terwijl uw kind zich in de turnhal vermaakt. Van 09.00 - 10.00 uur is er een bootcamp, trek sportkleding aan en doe mee. Natuurlijk kan ook iedereen zonder kinderen zich opgeven.

Steun "Free a Girl", geef je op en doe mee. De instuif is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is verplicht, dit kan via www.svpax.nl, onder de tab 'nieuws'. Wees er snel bij want vol = vol! Je kunt op de dag zelf contant betalen, kosten bedragen 5 euro per deelnemer. Voor het gymmen is dat inclusief 1 volwassene.

Speciale actie

Koop voor 1 euro een stempel waarmee je 's middags van 14.00 - 16.00 uur kan springen op de tumblingbaan bij de Toolenburgseplas, naast Restaurant Lieveling. Er zijn deze middag diverse activiteiten en live muziek. Meer info over "Free a Girl" bij de Lieveling is te vinden op http://www.restaurant-lieveling.nl/

Locatie

Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp. Bij de SV Pax ingang (ca 50 meter links van de hoofdingang).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie