Americana met The Wood Brothers

29 april 2016 om 00:00 Activiteiten

Tour van het nieuwe album 'Paradise'

HOOFDDORP De amerikana band The Wood Brothers komt voor de tour van hun nieuwe album 'Paradise' naar Poppodium Duycker. De deuren openen om 20 uur en kaarten zijn € 16,- in de voorverkoop en € 18,- aan de deur.

The Wood Brothers zijn Chris en Oliver Wood, sinds enkele jaren aangevuld met multi-instrumentalist Jano Rix. Sinds 2006 brengen Chris en Oliver americana muziek onder de naam The Wood Brothers. Daarvoor waren ze individueel actief (Chris als oprichter van het jazztrio Medeski Martin & Wood en Oliver als gitarist bij Tinsley Ellis).

In 2006 tekenden ze als duo bij Blue Note en bij dat label brachten zij hun debuutalbum 'Ways Not To Lose' uit. In 2013 verscheen het album 'The Muse', uitgebracht door Southern Ground Artists. Jano Rix' additionele harmonieën completeren de vocalen en ook muzikaal zorgt hij voor een frisse wind. Ook door zijn 'shuitar': een gitaar met attributen als tonijnblikjes, die daardoor mede dienst doet als percussie-instrument. 'The Muse' is geproduceerd door countrylegende Buddy Miller. Op dit moment zijn The Wood Brothers aan het touren met hun nieuwe album 'Paradise'.

Meer informatie: www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie