Local heroes in Duycker

29 april 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Het muzikale talent uit Haarlemmermeer zal zich weer laten zien op vrijdag 6 mei tijdens een nieuwe editie van Local Heroes in Podium Duycker. Deze editie staan de bands Saxolicious, Lisa & the Lumberjacks en Kurt Rosa op het podium. Kaarten zijn € 4,- en de deuren openen om 20 uur.

Haarlemmermeer staat bol van het talent. Onbekend en inmiddels ook bekend zoals Tim Vantol. Om talent een kans te geven biedt Duycker elke maand een podium aan deze lokale helden. Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te bekijken.

Saxolicious

Uit de eerdere band K-Jam, is Saxolicious ontstaan. Door allerlei vernieuwing aan leden en repertoire, vond de band het hoog tijd voor een nieuwe start. Saxolicious speelt voornamelijk swingende covers van pop- en funkmuziek en zij geven hier graag hun eigen muzikale twist aan.

Lisa & the Lumberjacks

Lisa Rietveld weet met haar Lumberjacks een eigen stijl te creëren binnen het genre soulpop. Diepzinnige ballads wisselen af met uptempo, groove en funk. Lisa durft op het podium alles te laten zien wat ze aan muzikaliteit in huis heeft en de goed onderlegde zeskoppige band is een plezier om naar te kijken. Na het releasen van twee singles met airplay op NPO 1 en 3FM is de band klaar voor de volgende stap: hun debuut EP.

Meer informatie: www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie