Workshop "praktisch fotograferen" op zaterdag 7 mei 2016 bij De CVB in Nieuw Vennep

30 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Tijdens de clubmeeting van Computer Vereniging De CVB zal op zaterdag 7 mei a.s. van 11.00 tot 12.30 uur een Fotografie Workshop worden gegeven door (beroeps)fotograaf Rob Hendriks die ook al lang lid is van De CVB. Rob is begonnen als sportfotograaf en heeft daarna voor vele kranten gewerkt o.a. bij het AD, Vrije Volk, NRC, Haarlems Dagblad en Voetbal International (VI).

Fotograferen wordt steeds populairder wat de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen door de smartphone die tegenwoordig veel mensen bij zich dragen. Vaak laten de gemaakte foto's echter te wensen over. In deze workshop zal de nadruk wordt gelegd op de kennis die hij heeft opgedaan en zijn ervaring zal proberen over te brengen aan de beginnende of gevorderde fotograaf. Hij zal vertellen waar je op moet letten waardoor je na afloop een unieke, (on)scherpe en leuke foto kan maken die ook echt opvalt. Er zal gestart worden met een korte uitleg over de diversiteit van de camera's, het belichten van de foto (diafragma en sluitertijd), over de groothoek en telelens (perspectief) waarna zal worden vervolgd met praktische tips. Veel staat ook in het teken van de eigen gemaakte foto. Gedurende de Workshop adviseert hij dan ook vragen te stellen en foto's mee te nemen waarover kan worden gesproken. Hij zal je foto beoordelen wat goed is maar zeker ook wat beter kan. Wil je voortaan ook betere foto's maken kom dan op 7 mei naar deze unieke Workshop.

De maandelijkse clubbijeenkomsten worden elke eerste zaterdag van de maand gehouden in het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep (naast De Witte Kerk). De Vereniging is voor leden én niet-leden laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk die vragen óf problemen heeft met computers.

Kortom de moeite waard om die dag langs te komen bij De CVB. Parkeren is gratis voor de deur. Niet-leden betalen voor een dagdeel € 3,00. Contributie voor een heel jaar is maar € 22,50 (met machtiging) en krijgt u bovendien ons maandelijkse clubblad toegestuurd. Bent u nieuwsgierig en komt u alleen even kijken dan u is het entree gratis en bent van harte welkom !

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.decvb.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie