Klikken in communicatie: Herken, stem af, pas je gedrag aan en je staat versteld van de resultaten!

3 mei 2016 om 00:00 Ondernemend

Op woensdag 18 mei a.s. organiseert LinkedMeer een workshop met als thema: 'Klikken in communicatie.'

In het zakelijk verkeer zijn een klantgerichte houding en goede communicatie cruciaal; daarmee kun je het verschil in contact maken. Hoe bewuster je je bent van je eigen gedrag en uitstraling, hoe beter je in staat bent te communiceren met je klant. Tijdens een workshop gaan we aan de slag met de method 'DISC'. Dit is een persoonlijke gedragsanalyse, die de nadruk legt op de uniciteit van ieder individu. Voor de ondernemende, vrouwelijke professionals van LinkedMeer is het een must om zich hier bewust van te zijn!

De workshop wordt gegeven door Heidy Peperkamp van dIgnA Human Development. Heidy richt zich op trainingen op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en verandering binnen organisaties. Daarnaast zet zij DISC in bij persoonlijke coaching, team coaching en organisatie coaching. Recent was Heidy nog coach bij het project Zaai, een coachingstraject voor startende en groeiende ondernemers die minder dan 3 jaar actief zijn met hun business.

Tijdens de workshop zal Heidy, nadat ieders gedragstype is bepaald, ons uitleggen wat DISC inhoudt en hoe we het kunnen toepassen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Neptune One vanaf 19:00 uur. Zowel leden van LinkedMeer, als niet-leden (mits vrouwelijk) zijn van harte welkom. De kosten van de bijeenkomst zijn € 30,25. Leden van LinkedMeer krijgen korting op dit bedrag. Aanmelden voor deelname aan de bijeenkomst kan via info@linkedmeer.nl. Meer informatie via www.linkedmeer.nl.

LinkedMeer is hét zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de regio Haarlemmermeer. Door het organiseren van diverse bijeenkomsten wil LinkedMeer een bijdrage leveren aan het bij elkaar brengen van professionele vrouwen uit de regio Haarlemmermeer om nieuwe zakelijke contacten op te doen en met elkaar professioneel te groeien en kennis uit te wisselen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie