Veel inbraken in Haarlemmermeer in april

20 mei 2016 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP Een belangrijke inbraakperiode zijn de voorjaars- en zomerperiode. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en dus gaan de ramen weer open. Weekendje weg en dus gaan de mensen erop uit en ligt het gevaar van inbraak op de loer. En inbrekers ook want die weten dat er juist in deze periode eenvoudig in te breken is. In de maand april was in de gemeente Haarlemmermeer het aantal inbraken en pogingen daartoe meer dan twintig, volgens nieuwssite Drimble.

"Politie en justitie hebben inbraak niet voor niets 'high-impact-crime' genoemd", vertelt Mark van Baas Beveiliging & Alarm. "Het heeft enorme gevolgen, blijkt steeds weer bij de slachtoffers en, zoals het bij politie en justitie heet, vormt in het voorjaar en zomer een piek. Tijd om daar iets aan te doen, want een inbraak in je woning is geen pretje. Wie wil er nou dat er ongewenste gasten tussen je spullen neuzen, op zoek naar goud, geld en computers of tablets."

Nu beveiligen geeft een veilig gevoel en bij Baas Beveiliging & Alarm kan dat nu al voor een zeer aantrekkelijke prijs: € 399,00 all-in voor een compleet draadloos alarmsysteem. "Stop inbrekers nu en zorg dat u de volgende niet bent. Preventief beveiligen is het motto."

Baas Beveiliging & Alarm wordt wel de 'alarmspecialist' genoemd. Zij voeren een eenvoudig te bedienen en betrouwbaar draadloos inbraak alarmsysteem wat helemaal compleet geleverd wordt met alarmcentrale met telefoonkiezer (geen abonnementskosten), sirene, vijf detectoren en twee afstandsbedieningen. Mochten vijf detectie niet voldoende zijn: voor € 25,00 per detector is het systeem uit te breiden. Het systeem wordt afgeleverd met Tips PolitieKeurmerk en preventieve raamstickers 'beveiligd'. "Er zijn geen dure meldkamerkosten nodig bij dit systeem."

50+ Inbraak- en S.O.S. noodalarm in trek Gezien de vele inbraken en woningovervallen bij 50+ ers schaffen steeds meer ouderen een inbraak/noodalarm aan. Dit alarmsysteem is een inbraak alarmsysteem en zal inbrekers buiten de deur laten. Bovendien is het in geval van nood ook een noodalarm voor directe hulp. "Mocht er sprake zijn van een ongewenste situatie dan is een simpele druk op de knop voldoende om het alarmsysteem een geprogrammeerd nummer te laten bellen voor hulp. Ook een instelbare sirene zal te horen zijn, indien gewenst. Niet alleen voor inbraak en vandalisme, ook voor bijvoorbeeld ziek of onwel worden op bed is dit systeem dé uitkomst en kan het direct hulp bieden."

Het Vennepse bedrijf merkt aan zijn omzet dat steeds meer ouderen een inbraak- / noodalarm aanschaffen. "Inbraak en woningoverval komen vaak voor bij ouderen omdat ze kwetsbaar en soms alleen zijn, vaak toch wat kontant geld in huis hebben en nog goed van vertrouwen zijn als er iemand voor de deur staat", stelt hij op basis van zijn ervaring. "Het zijn enorme trauma's voor mensen die een inbraak of woningoverval overkwamen en niet voor te stellen wat het met je doet. Voorkomen is echt beter dan genezen en jezelf beveiligen is een prima zaak welke uitstekend meehelpt aan het voorkomen van inbraak en woningoverval. Begin nu dus met beveiligen tegen een betaalbare prijs", is zijn advies. "Het complete 50+ inbraak- en S.O.S. noodalarm kost € 449,00 all-in en is inclusief drie S.O.S. noodknoppen in de woning, naast het complete inbraakalarm. En er zijn geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan verbonden."

GRATIS MONTAGE Momenteel is er nu een tijdelijke actie waarbij de professionele montage van dit alarmsysteem nu helemaal gratis is. Dat is een voordeel van minimaal € 99,00. De actie loopt tot en met 31 mei 2016 en de lever- en montagetijd is meestal niet meer dan 5 werkdagen. Informatie over dit alarmsysteem is verkrijgbaar: 0252 683 774 of via de website: www.baasbeveiliging.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie