6 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Met vriendelijke groet,

Marjo Meirmans

Media adviseur

*HCnieuws*

023 - 561 73 61 @ hcverkoop@bdu.nl i www.hcnieuws.nl

---------- Doorgestuurd bericht ----------

Van: Winkeliersvereniging Floriande

Datum: 2 juni 2016 10:31

Onderwerp: persbericht 10 jaar Floriande feestprogramma

Aan: m.meirmans@bdu.nl, Sabine Rijkhof

Goedendag,

Hierbij het persbericht van het feestprogramma van het 10 jarig bestaan van

winkelcentrum Floriande.

Graag plaatsen in uw krant in week 23. Misschien de acties op vrijdag en

zaterdag herhalen in week 24.

Dubbele pagina advertentie volgt nog.

Grt.

Ruud

WINKELCENTRUM FLORIANDE VIERT 10 JARIG BESTAAN

Dit jaar viert winkelcentrum Floriande haar 10 jarig bestaan. De winkeliersvereniging wil graag de klanten bedanken voor hun trouwe bezoek aan het winkelcentrum en organiseert van maandag 13 juni tot en met zaterdag 18 juni een sfeervol feestprogramma. Daarnaast is de spaaractie "prijsplakkers" medio mei al gestart waarbij via het sparen van stickers de klant kans maakt op prachtige prijzen waaronder de knallende hoofdprijs:

een weekend Disneyland Parijs t.w.v. € 1.500,00.

Verder zal winkelcentrum dit jaar extra worden aangekleed met heel veel bloemen. In de lantaarnpalen in en rond het winkelcentrum komen bloembakken te hangen vol met geraniums. Op het centrale plein worden tevens grote torens geplaatst vol met geraniums.

De mystery man van maandag 13 juni t/m zaterdag 18 juni

Op elke dag tijdens de feestweek kunnen klanten waardebonnen van Floriande winnen. De mystery man loopt elke dag rond en spreekt klanten aan die met een Floriande-shoppingtas hun boodschappen doen in winkelcentrum Floriande. Elke dag worden 10 klanten verrast met een waardebon t.w.v. € 25,00.

Dus bezoek winkelcentrum Floriande met uw Floriande-shoppingtas en misschien bent u één van de gelukkigen.

Dinsdag 14 juni: meet & greet met Sam de Brandweerman tussen 14.00 - 17.00 uur

Deze dappere brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen met z'n vrienden. Wilt u een brand laten blussen? Of op de foto met Brandweerman Sam? Deze populaire held zal dit graag op zich nemen. Elke dag te zien bij Telekids. En vandaag dinsdag 14 juni in winkelcentrum Floriande.

De meet & greet met Sam is om 14.00 , 15.00 uur en 16.00 uur.

Woensdag 15 juni: volop fun voor de Kids!

Vanaf 13.00 tot 17.00 uur zijn er vele leuke activiteiten in winkelcentrum Floriande voor de kinderen. Het plein staat vol met attracties.

Heerlijk even in een mooie draaimolen en daarna jezelf trakteren op een warme wafel. Of je laten schminken bij De Zingende Schminkster. Wil je een prinsesje zijn of een vlinder? Geen probleem! Terwijl je wordt geschminkt hoor je muziek dat live gezongen wordt.

Voor de stoerdere kinderen is er een stand met radiografische Monstertrucks.

Je mag binnen een opgezet parcours zelf een monster truck aan sturen!

Donderdag 16 juni: Prins & Prinsessen-dag

's middags staat er Assepoesterkoets klaar en een paleisje. In deze paskamer worden kinderen geschminkt en aangekleed als een mooie prins of prinses door een hofdame waarna er een ritje door het winkelcentrum volgt in een echte assepoesterkoets.

Vrijdag 17 juni: Glijden maar!

Doe mee met de spannende wedstrijden buikschuiven op de 18 meter lange Buikschuifbaan Beach! Wie komt het verst? We hebben leuke prijsjes voor de actieve deelnemers. We starten om 14.00 uur.

Zaterdag 18 juni: de weekmarkt . Kraak de Kluis en de invasie van de Saurussen!!!

Elke zaterdag is er een sfeervolle weekmarkt in winkelcentrum Floriande die deze zaterdag wordt aangevuld met leuke en spannende activiteiten. Maak kans op Floriande waardebonnen en doe mee aan Kraak de Kluis. Laat je kassabon zien bij de presentator en kies een sleutel uit. Wie weet gaat de kluis open en win je een Floriande -waardebon. Rond 15.00 uur zal op het podium waar het Kraak de Kluis spel wordt gepresenteerd de eindtrekking plaats vinden van de spaaractie "Prijsplakkers".

Het dweilorkest De Damstampers uit Amsterdam zorgt vandaag terwijl u shopt, voor muzikaal vertier.

Wat u niet mag missen is de invasie van de Saurussen.

Ze zouden uitgestorven zijn. Maar deze kolossale wezens uit de prehistorie keren luidruchtig terug in de 21ste eeuw. Met een oerklank stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun magen te vullen. Mensen springen opzij, zulke grote wezens heeft niemand ooit gezien. Gelukkig zijn de Saurussen vegetariërs en zeer gevoelig voor menselijk contact. Ze laten zich graag bekijken en zwiepen met hun staart bij veel aandacht.

Nieuwsgierig? De Saurussen zijn te aanschouwen om 13.30 en om 16.00 uur.

Zoals u ziet heeft de winkeliersvereniging een prachtig feestprogramma

opgesteld. De winkeliers hopen u dan ook te mogen begroeten op één van deze feestdagen en wensen u veel plezier met de verschillende activiteiten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie