Jeugdbigband New Harlem Deluxe in Duycker

10 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 10 juni 2016 - Op vrijdag 17 juni komt de jeugdbigband New Harlem Deluxe, afkomstig uit Haarlem, naar Podium Duycker. De band komt in Duycker hun eerste eigen show opvoeren en samen met een strijkorkest nemen ze een live-cd op. De avond begint om 19:30 uur en tickets zijn €6,- in de voorverkoop en €7,50 aan de deur.

New Harlem Deluxe is een jeugdbigband, afkomstig uit Haarlem. Deze bigband, onder leiding van Lorenzo Mignacca is in 2009 opgericht en heeft sindsdien niet stil gestaan. New Harlem Deluxe heeft de laatste jaren op fantastische plekken gespeeld, zoals het North Sea Jazz Festival, Haarlem Jazz en zelfs in Italië!

Kortom, een CV om over een huis te schrijven. De band komt nu met hun eerste eigen show naar Duycker! Samen met een strijkorkest nemen ze op deze avond een live-cd op. Het repertoire bestaat uit de echte bigband-classics, maar ook eigen werk, geschreven door de jeugdige bandleden. Het belooft een fantastische avond te worden voor zowel jong als oud!

OPEN: 19:30 | AANV: 20:00 | VVK: €6,- | DEUR: €7,50 | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie