CD-release Neuk! in Duycker

10 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, 10 juni 2016 - Op vrijdag 17 juni presenteert Neuk! hun nieuwe cd ''Bloedend Hard'' in Podium Duycker. Naast Neuk! staat ook Geenitalië en Cornered op het podium van Duycker. Kaarten zijn €10,- en de deuren openen om 19:00.

De Nederlandstalige band Neuk! uit Hoofddorp heeft na lange tijd weer een nieuwe cd opgenomen. Na de cd's 'Dopeheid Troef' (1997), 'Tot De Schijt Ons Doodt' (1998) en 'Het Nadeel Van De Twijfel' (2001) komt de hardcore punk band naar Duycker voor de cd release 'Bloedend Hard'. Op de avond wordt de nieuwe cd in zijn geheel live gespeeld. Ook zal Neuk! afsluiten met een aantal krakers als 'Je Beste Vriend' en 'Bloesjesman'. Bij aanschaf van een ticket krijg je de nieuwe cd 'Bloedend Hard' gratis mee naar huis.

Geenitalië

Aan malt bier en scheren doen de heren van Geenitalië niet. Ze spelen strakke punkmuziek en doen dit met een flinke dosis humor. Deze band is verrassend, inspirerend en erg fascinerend. Zij maken van elk optreden een feest!

Cornered

Niet alleen Neuk! komt met een nieuwe cd, ook Cornered neemt hun nieuwe plaat 'Hate Mantras' mee. Cornered is een Nederlandse hardcore band die al jaren meedraait in het circuit. De band bestaat uit vocalist Niels, gitaristen Rudie en Joël, bassist Jonne en drummer Daanslide.

OPEN: 19:00 | AANV: 20:00 | VVK: €10,- | DEUR: €10,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie