Jeep en Dodge bij FrankVanemanAutomotive

13 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Ruim een halfjaar geleden vestigde FrankVanemanAutomotive zich in Hoofddorp en Amsterdam als de officiële merkdealer van onder andere: Fiat, Alfa-Romeo, Abarth en Fiat Professional. Nu zijn Fiat en Chrysler als sinds 2014 wereldwijd partners binnen Fiat Chrysler Automobiles. Niet vreemd dus dat FrankVaneman Automotive per 1 juli in beide vestigingen ook verkoop en servicedealer van de merken Jeep en Dodge wordt.

"Als dealerbedrijf mogen wij terugkijken op een succesvol eerste halfjaar", laat Frank Vaneman weten. "Trouwe, maar ook heel veel nieuwe klanten hebben ons bedrijf gevonden en maken gebruik van onze brede en op de klant gerichte serviceverlening. Bijkomend mooi voordeel waren natuurlijk de interessante productvernieuwingen bij de door ons vertegenwoordigde merken. Mooi dat kopers daarbij onze bedrijven het vertrouwen geven om hun nieuwe aankoop te doen en hun auto voor onderhoud te brengen."

Vanaf 1 juni is men ook welkom voor onderhoud aan de merken Jeep en Dodge. Legendarische merken met robuuste producten die wij graag aan onze portefeuille toevoegen. Inmiddels hebben wij ook de eerste demonstratiemodellen van Dodge RAM voor een proefrit beschikbaar.

"Zoals gezegd is het een logische toevoeging aan onze bestaande activiteiten en geeft het toegang tot nieuwe markten. Samen met ons enthousiaste team medewerkers kijken wij er naar uit om de eerste klanten met hun Amerikaanse auto's te mogen ontvangen", besluit Vaneman.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie