Dorpsraad start met primeur

29 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ZWANENBURG Een nieuwsbrief met actuele feiten die uitsluitend digitaal wordt verzonden. Voor Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg is het een primeur. Vanaf september verschijnt deze elke maand.

De dorpsraad wil de leden over belangrijke ontwikkelingen of gebeurtenissen zo snel mogelijk informeren en heeft gekozen voor een nieuwsbrief die alleen per email wordt verspreid. De agenda van de bestuursvergaderingen en de daarbij behorende stukken (de eerste is al op 7 september), kerninformatie over alle lopende zaken waar de dorpsraad mee bezig is, het komt er allemaal in te staan. Inclusief een link voor meer informatie.

De dorpsraad roept alle inwoners van het duodorp op hun emailadres door te geven. Dat kan via de site www.zwanenburg-halfweg.nl.

De informatie bevat een link waar meer informatie te vinden is. Dat kan de website van de Dorpsraad zijn, maar ook informatie op een site van belanghebbende organisaties of instanties.

Elke keuze heeft als nadeel dat er altijd een aantal bewoners niet bereikt wordt. De Dorpsraad is zich daarvan bewust. Om deze groep zo klein mogelijk te maken, kunnen alle bewoners de nieuwsbrief ontvangen. Geef daarom uw mailadres door via de website van de Dorpsraad: www.zwanenburg-halfweg.nl of naar het mailadres info@zwanenburg-halfweg.nl, onder vermelding van 'aanmelding nieuwsbrief'. Lid zijn van de Dorpsraad wordt niet als absolute vereiste gesteld, maar is wel in het belang van het voortbestaan van de Dorpsraad. Voor nog geen tien euro bent u al een heel jaar lid!! informatie hierover staat eveneens op de website.

De eerste nieuwsbrief verschijnt maandelijks vanaf september 2016. In deze eerste nieuwsbrief staat de openbare vergadering vermeld die op 7 september a.s. wordt gehouden in de Olm (aanvang 20.00 uur). Daarnaast onder meer informatie over het Hart van Zwanenburg en het Park Zwanenburg.

Maak gebruik van deze gratis dienstverlening en meldt u aan!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie