Mysteryland probleemloos verlopen

29 augustus 2016 om 00:00 Sport

HAARLEMMERMEER Dancefestival Mysteryland, dat zaterdag en zondag het Floriadeterrein in Haarlemmermeer op zijn kop zette, is volgens de organisatie en betrokken diensten zonder problemen verlopen. De 23e editie van het festijn trok een recordaantal van bijna honderdduizend bezoekers.

Het massale festival duurde dit jaar voor de tweede keer een heel weekend. Vorig jaar mochten bij wijze van proef vijfduizend festivalgangers op een nabijgelegen camping overnachten. Dit jaar breidde de capaciteit uit tot tienduizend campingplekken.

Met 55.000 feestvierders was de zaterdag van Mysteryland uitverkocht. Zondag kwamen ruim 40.000 mensen op het dance-event af.

Een van de hoogtepunten van zondag was het optreden van Charley Lownoise & Mentol Theo, de 'oude rotten'. Het tweetal kreeg de duizenden bezoekers bij Q-dance als één dansende massa aan de gang. Bij Mainstage was het de jongeling Martin Garrix die 's avonds voor een geweldige show zorgde.

En ook op zondag konden de bezoekers genieten van uiteenlopende elektronische acts en een randprogramma vol theater, kunst en cultuur. De tienduizend campinggasten moeten het kampeerterrein uiterlijk vandaag om 12.00 uur verlaten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie