Kick-off Baan7 met Herman Boon

29 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zondag 4 september is om 19.00 uur de kick-off van het Baan7 seizoen in de Levend Evangelie Gemeente. Baan7 is een avond voor en door jongeren om elkaar te ontmoeten en meer over God te leren. Ook zal de Baan7 band van de partij zijn en te gekke muziek laten horen. Spreker deze avond is Herman Boon. Of je nu vaker in een kerk komt of helemaal nooit, dat maakt niet uit. Jongeren tussen 12 en 20 jaar zijn van harte welkom.

Ready for take-off is het thema van de avond. Het zal zeker niet saai worden met cabaretier en liedjesschrijver Herman Boon. Hij staat bekend om zijn enorme passie en humor en weet tegelijkertijd relevante onderwerpen aan te kaarten. Ook heeft hij diverse boekjes geschreven waarin hij mensen laat nadenken over de vraag: waarom leef ik? Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over het thema, kom dan naar Baan7. Na afloop ben je van harte welkom in het Baan7 café om andere jongeren te ontmoeten.

Baan7 wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. Meer info vind je op facebook.com/baan7.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie