SV Pax verwelkomt haar sportieve helden Eythora en Sherine

30 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Eythora Thorsdottir en Sherine el Zeiny zijn maandagmiddag met applaus, bloemen en lovende woorden ontvangen bij hun SV Pax. Beide sporters leverden bijzondere prestaties op het onderdeel turnen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Ze hadden wel iets verwacht. Maar dit! Ballonnen bij de ingang. Applaus. Confetti. Toespraken van de voorzitter van SV Pax en de sportwethouder. Tientallen jongere turnsters die met je op de foto willen. Een bescheiden receptie in de eigen ruimte in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Eythora en Sherine waren maandagmiddag duidelijk onder de indruk en dat was ook precies de bedoeling van het feestje, maakte voorzitter Harold Martina via zijn toespraak weten. "Want twee leden van onze vereniging hebben historische en daarbij meteen gedenkwaardige prestaties geleverd tijdens de Olympische Spelen en daar mogen we best wel even bij stil staan."

Hijzelf deed met vooral lovende woorden richting de sporters zelf, hun trainers, de ouders en al die andere betrokken partijen die deze topprestaties mogelijk hebben gemaakt.

Wethouder Adam Elzakalay voegde daar nog de lovende woorden namens het gemeentebestuur aan toe.

Meer reacties van de topsporters Eythora en Sherine zelf in HCnieuws.nl van donderdag.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie