Elke zondag in september Pimp & Recycle workshop in Hoofddorp Winkelstad!

31 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp is duurzaam creatief! Elke zondag in september is er een Pimp & Recycle workshop. Dus 4, 11, 18 en 25 september op het Polderplein binnen (plein voor de Hema) te Hoofddorp

Pimpen en recyclen is populair en helemaal van deze tijd. Daarom staat september in het teken van de pimp & recycle workshops op het Polderplein. Er zijn vele materialen waarmee je de mooiste dingen kunt maken, dus gooi je oude spijkerbroek of t-shirt niet weg, maar neem 'm mee naar Hoofddorp Winkelstad en pimp je schoolagenda of maak een duurzame boodschappentas. Van kleurige verpakkingsmaterialen maak je in een mum van tijd een extravagante hoed of een ridderschild en prinsessensluier. De workshops zijn voor alle leeftijden en er is materiaal voorhanden, maar eigen recycle materialen zijn welkom!

zondag 04 september - PIMP JE SCHOOLAGENDA & SCHOOLTAS.

zondag 11 september - MAAK & PIMP JE EIGEN BOODSCHAPPENTAS.

zondag 18 september - MAAK EEN HOED VOOR PRINSJESDAG.

Zondag 25 september - WORD EEN RIDDER OF PRINSES.

Aanstaande zondag 4 september de workshop pimp je schoolagenda en schooltas. Van oude spijkerbroeken en restlapjes maken we hoesjes voor je eigen schoolagenda of schooltas! Het hoesje kan je versieren naar eigen smaak met bijvoorbeeld kralen, lintjes of een plastic mapje zodat je er foto's in kan stoppen. Je creëert dan een uniek exemplaar waar je de blits mee kunt maken. Neem dus een oude spijkerbroek en je agenda of schooltas mee naar het Polderplein en leef je uit!

Pimp & Recycle workshops vinden plaats op zondag 4, 11, 18 en 25 september tussen 12.00 uur en 16.00 uur op het Polderplein binnen, voor de Hema. De toegang is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie